donderdag 2 juli 2020

Orde van de rits uit Zo Geknipt

Voor een swap maakte ik twee cadeautjes. Zo leuk om elkaar te verrassen met een leuk zelfgemaakt cadeautje in deze bijzondere tijden. Geen grote dingen was de afspraak, max 2 cadeautjes, bij voorkeur iets wat door brievenbus past en dat gemaakt is met spullen uit eigen voorraad. Het thema was 'Staycation'. Ik maakte een ritstasje en stipte een bordje voor haar.
Van mijn swapmaatje kreeg ik de volgende steekwoorden: blauw, roze, rood, groen, heldere kleuren en lezen, koken, naaien. Ik had al snel het idee van een etui o.i.d.. Ik ben eerst begonnen met lekker rondneuzen op Pinterest om inspiratie op te doen. Daar kwam ik deze pin tegen, en die techniek zat al langer in mijn hoofd om een keer te doen.
Ik koos voor kobalt blauw en een stofje met wereldprint: heldere kleuren en past mooi in het thema Vacation. Voor de voering koos ik een Holland stofje, dat past weer mooi in het thema Staycation en zo is de cirkel weer rond.
Ik gebruikt een kobalt blauwe canvas en een groene rits voor de kleur. De kleuren van de wereldprint zijn  natuurlijk ook lekker fris. Ik bepaalde zorgvuldig de volgorde van de stroken, zodat er veel verschillende kleuren zichtbaar werden.Ik gebruikte deze tutorial om de plooien te maken.
Voor het patroon gebruikte ik het ritstasje uit Zo Geknipt 1 (recept 18), ik blijf fan van de ritsafwerking van dit patroon en gebruikte het ook al in andere werkstukken. 


patroon etui: Orde van de rits etui uit Zo Geknipt!
stof: eigen voorraad

7 opmerkingen:

 1. Leuk en mooi! Zo krijgt het geknipt patroon een hele andere uitstraling.
  Heb laatst ook nog uit het boek genaaid, het blijven mijn favoriete naaiboeken, deel 1 en 2.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is really awesome, am so glad to read this informative article. Thanks For Sharing
  Embroidery Digitizing

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik beloof dit getuigenis over de hele wereld te delen wanneer mijn vriend bij me terugkomt, en vandaag bedank ik DR WHITE oprecht voor het brengen van vreugde en geluk in mijn relatie en mijn gezin. Ik wil jullie allemaal informeren dat er een echte en echte tovenaar is. Ik geloofde nooit een van deze dingen totdat ik mijn vriend verloor, ik had hulp nodig totdat ik Dr. WHITE vond, een geweldige betoveraar, en hij sprak een liefdesbetovering over mij uit en verzekerde me dat ik mijn vriend binnen 2 dagen terug zou krijgen. De betovering uitsprekend, 2 dagen later, ging mijn telefoon en zo schokkend dat mijn vriend me de afgelopen 3 maanden niet heeft gebeld. Hij verontschuldigde zich voor zijn gebroken hart en zei dat hij klaar was om de rest van zijn leven mijn ruggengraat met mij te zijn. Dr. WHITE heeft hem vrijgelaten om te weten hoeveel ik van hem hou en hoeveel ik van hem wil. En hij opende zijn ogen om zich voor te stellen hoeveel we samen delen. Terwijl ik dit getuigenis nu schrijf, ben ik het gelukkigste meisje op aarde. Dr. WHITE kan u ook helpen. Stuur hem een ​​e-mail naar: ( wightmagicmaster@gmail.com ) of zijn WhatsApp op +17168691327

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OMG!!! Ik ben zo trots en…

  OMG!!! Ik ben zo trots en blij dat ik hier je werk kan delen, dr. Osunbor Ik kan dit gewoon niet geloven nu mijn ex-man echt weer bij me op zijn knieën zit en een robijnrode roos presenteert om me te smeken hem terug te nemen en hij had spijt en spijt dat hij me verliet en dat hij me pijn deed na de scheiding die vorig jaar gebeurde. En dit hele wonder gebeurde binnen 48 uur na Contact met de Grote Liefdespsychic dr. Osunbor. Ik ben de gelukkigste vrouw van vandaag in deze hele wijde wereld. Dr. Osunbor, je hebt het echt gedaan..Ja.. Het is een wonder en eeuwig plezier en opgewektheid voor mij en mijn familie vandaag.. Ik ben nu zo gelukkig en ik weet niet hoeveel ik mijn dankbaarheid en waardering aan u moet overbrengen, mijnheer. Ik beloofde de mensen over jou. Dit ben ik aan het doen. En aan de hele wereld, neem contact met hem op als je nu dringende hulp nodig hebt, want het is gegarandeerd dat hij je zal helpen. neem contact met hem op via mail dr.osunbor23@gmail.com of sms, bel of direct via Whatsapp +393663677754

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Your blog posts are more interesting and impressive. I think there are many people like and visit it regularly, including me. I appreciate your own position and I will be sure to come back here. article submission site

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn naam is Elena Branko en mijn vriend heeft het 2 maanden geleden uitgemaakt omdat hij voelde dat ik hem bedroog met mijn mannelijke vriend, ik probeerde hem alles uit te leggen, maar hij betaalde zijn dovemansoren, ik was emotioneel kapot omdat ik hield van hem zo erg totdat ik een bericht op internet zag over DR DAWN ACUNA, die mensen helpt hun verloren geliefde terug te krijgen. wat ik moest doen en ik deed het en toen sprak ze een liefdesbetovering voor me uit, ze herstelde mijn relatie in 48 uur en mijn vriend belde en smeekte om me weer met me te verzoenen als je hulp nodig hebt bij het oplossen van een probleem in een relatie of huwelijk.
  *Als u zwanger wilt worden.
  Als je welke ziekte dan ook wilt genezen.
  *Als u een miskraam wilt stoppen.
  *Als je een vloek wilt annuleren.
  En meer neem contact met haar op voor hulp: e-mail {dawnacuna314@gmail.com}
  Whatsapp: +2348032246310

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!