Doe mee

Sew Along Editie Nummer 4: Mijn Tas 2

Editie nr 4 liep van februari - december 2019

In deze 4e editie van de Zo Geknipt! Sew Along gaan we de patronen uit Mijn Tas 2 maken. Elke maand staat er een tas centraal. In het boek van Elisanna e& Fynn wordt voor elk tassenpatroon twee uitwerkingen gegeven en tips hoe je zelf verder kunt varieren op het basispatroon. Genoeg inspiratie dus voor 11 maanden tassenplezier!
Elke maand maken we volgens de agenda een of meerdere tassen uit deze boeken en delen we onze creaties online via dit blog en binnen de Facebookgroep van de Sew Along. Mocht je ooit toegang gekregen hebben om te posten op deze blog, wees welkom om dat ook deze keer weer te doen!


Sew Along Editie Nummer 3

Editie nummer 3 Sew Along startte op 1 april 2016

We werken met de projecten beschreven in de volgende boeken:
 • Zo Geknipt! 1 van Sanne + Riet;
 • Zo Geknipt! 2, van Riet + Lies; 
 • Mijn Tas van Elisanna & Fynn;
 • Mijn Designer Tas van Elisanna & Fynn; 
 • De Tas van Annelies van Annelies Dox.

Het thema is dit keer "Tassen". Elke maand maken we volgens de agenda een of meerdere tassen uit deze boeken en delen we onze creaties online via dit blog en binnen de Facebookgroep van de Sew Along. Elke maand zullen we ook een aantal gratis patronen onder de aandacht brengen.

Opgeven voor editie nr 3
 1. Iedereen kan zich aanmelden. Stuur hiervoor een mail naar zogekniptsewalong@kloske.nl. Vermeld hierin je naam, je blognaam/-adres en het emailadres waarmee je inlogt op blogger.com om bij je blog te komen. Dit kan op elk moment van de sew along, je kunt dus ook in de loop van 2016 alsnog aanhaken.
  Als je al met de vorige Sew Along(s) meedeed hoef je je niet opnieuw aan te melden!
 2. Na aanmelding ontvang je via de mail een uitnodiging om auteur te worden op deze blog. Je kunt dan zelf je bijdragen schrijven op deze blog nadat je de uitnodiging hebt geaccepteerd.
 3. We nemen je blog ook op in de blogrol rechts op de startpagina van deze blog, zo leer je gelijk weer leuke blogs kennen en kan je zien wat de andere deelnemers zoal schrijven op hun eigen blog.
Jouw bijdrage aan de Sew Along editie nummer 3
 1. Iedereen gaat thuis (alleen of misschien wel gezellig in groepsverband) aan de slag met de tassen voor die maand, zie de agenda
 2. Elke eerste van de maand zullen Tialda en Jos een blog plaatsen over het gekozen thema voor die maand ter inspiratie. 
 3. Daarna kunnen alle geregistreerde deelnemers zelf een blog schrijven.
 4. Maak je eigen bijdrage aan op deze blog. Daarin kan je je ervaringen met het thema kwijt en natuurlijk ook je foto's van het eindresultaat. Je kunt ook vragen stellen als zaken onduidelijk zijn, of andersom, jouw tips & trucs delen met de andere deelnemers.
 5. Zorg ervoor dat je bijdrage van labels voorzien is (in de rechterkolom wanneer je een bericht aanmaakt). Label je eigen naam en het thema van die maand (kies voor de labels met thema xxx). Zo kunnen bezoekers makkelijk zoeken op deelnemer of recept uit het boek en inspiratie opdoen.
 6. Mocht je nog meer met de buitenwereld willen delen, dan kan je je foto's natuurlijk ook posten op je eigen blog (makkelijk te copieren, dan hoef je maar een keer te schrijven), in de Flickr pool van Sanne & Riet zelf, op de Zo Geknipt Sew Along Facebook groep, via Twitter of Instagram.
 7. Mocht je al eerder een bijdrage hebben gemaakt die in het thema past en er over gepubliceerd hebben op je blog, dan kan je in de juiste maand alsnog hier een stuk plaatsen natuurlijk. Ga vooral lekker je gang met de boeken! Binnen de Facebookgroep volgen we de agenda niet, dus daar kun je ten alle tijde je creaties en vragen over de verschillende recepten in het boek kwijt.
 8. Mocht je nog blogbijdrages willen plaatsen uit eerdere edities, geen probleem!
 9. Mocht je geen blogger account hebben en/of aan willen maken, mail dan je complete bijdrage naar zogekniptsewalong@kloske.nl, dan plaatsen wij je bijdrage.

Sew Along editie nummer 2 (2015)

Het boek voor de Sew Along 2015
 1. We werken met de projecten beschreven in het boek Zo geknipt! deel 2 ( Vers voer voor je naaimachine) van Riet & Lies, ISBN: 9789462500471. Elke maand maken we volgens de agenda een of meerdere projecten uit dit boek en delen we onze creaties online via dit blog en binnen de Facebookgroep van de Sew Along.
 2. Het boek verschijnt op 14.10.2014 en is via de boekhandel en online verkrijgbaar.

Opgeven voor de sew along 2015
 1. Iedereen kan zich aanmelden. Stuur hiervoor een mail naar zogekniptsewalong@kloske.nl. Vermeld hierin je naam, je blognaam/-adres en het emailadres waarmee je inlogt op blogger.com om bij je blog te komen. Dit kan op elk moment van de sew along, je kunt dus ook in de loop van 2015 alsnog aanhaken.
  Als je al met de vorige Sew Along meedeed hoef je je niet opnieuw aan te melden!
 2. Na aanmelding ontvang je via de mail een uitnodiging om auteur te worden op deze blog. Je kunt dan zelf je bijdragen schrijven op deze blog nadat je de uitnodiging hebt geaccepteerd.
 3. We nemen je blog ook op in de blogrol rechts op de startpagina van deze blog, zo leer je gelijk weer leuke blogs kennen en kan je zien wat de andere deelnemers zoal schrijven op hun eigen blog.

Jouw bijdrage aan de Sew Along 2015
 1. Iedereen gaat thuis (alleen of misschien wel gezellig in groepsverband) aan de slag met de recepten voor die maand, zie de agenda. Het is aan iedere deelnemer om te bepalen of je alle recepten maakt, 1 per maand of dat je er meerderen overslaat.
 2. Elke eerste van de maand zullen Tialda en Jos een blog plaatsen over de gekozen recepten voor die maand. In de agenda kan je zien in welke maand we welke recepten maken uit het boek.
 3. Daarna kunnen alle geregistreerde deelnemers zelf een blog schrijven.
 4. Maak je eigen bijdrage aan op deze blog. Daarin kan je je ervaringen met het recept kwijt en natuurlijk ook je foto's van het eindresultaat. Je kunt ook vragen stellen als zaken onduidelijk zijn, of andersom, jouw tips & trucs delen met de andere deelnemers.
 5. Zorg ervoor dat je bijdrage van labels voorzien is (in de rechterkolom wanneer je een bericht aanmaakt). Label je eigen naam en het nummer van het recept (kies voor de labels met project xx dl 2 in 2015). Zo kunnen bezoekers makkelijk zoeken op deelnemer of recept uit het boek en inspiratie opdoen.
 6. Mocht je nog meer met de buitenwereld willen delen, dan kan je je foto's natuurlijk ook posten op je eigen blog (makkelijk te copieren, dan hoef je maar een keer te schrijven), in de Flickr pool van Sanne & Riet zelf, op de Zo Geknipt Sew Along Facebook groep of via Twitter.
 7. Mocht je al eerder een recept hebben gemaakt en er over gepubliceerd hebben op je blog, dan kan je in de juiste maand alsnog hier een stuk plaatsen natuurlijk. Ga vooral lekker je gang met het boek! Binnen de Facebookgroep volgen we de agenda niet, dus daar kun je ten alle tijde je creaties en vragen over de verschillende recepten in het boek kwijt.
 8. Mocht je nog blogbijdrages willen plaatsen hier vanuit deel 1, geen probleem!
 9. Mocht je geen blogger account hebben en/of aan willen maken, mail dan je complete bijdrage naar zogekniptsewalong@kloske.nl, dan plaatsen wij je bijdrage.
Nog vragen?
Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan hieronder, of mail ze naar zogekniptsewalong@kloske.nl.

Sew Along editie nummer 1 (2013)


Het boek dat we gebruikten voor de Sew Along 2013
 1. We werkten met de projecten beschreven in het boek Zo geknipt! ( 30 recepten voor je naaimachine) van Sanne €& Riet, ISBN: 9789461311153. Klik hier voor de verkooppunten.
 2. Er staan een paar zetfoutjes in het boek, check voordat je aan een project gaat beginnen, of deze van toepassing zijn op het project waarmee je aan de slag gaat. Kijk bij Errata of op de site van Eloleo.

1 opmerking:

 1. Ik ga eens kijken of ik het boek kan bestellen. Ik woon in Noorwegen, maar volgens mij kan ik het bij Bol.com hierheen laten sturen. Vind het zo'n leuk initiatief. Ik begrijp dat ik dan wel een blog moet hebben? Die kan ik ook maken, als dat nodig is. Ook heb ik de facebook-pagina al gevonden en me aangemeld als dat mag. Hopelijk kan ik snel meedoen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!