Veel gestelde vragen

Hier verzamelen we veelgestelde vragen.

Meedoen
Ik wil/kan niet alle thema's maken, kan ik dan toch meedoen?
Natuurlijk! Doe vooral waar je zin en tijd voor hebt en post over de projecten die je hebt gemaakt.

Kan ik ook in de loop van editie 3 aanschuiven?
Natuurlijk! Alle deelnemers doen mee aan de thema's die ze graag willen maken. Je hoeft ze dus niet allemaal te maken en kunt elk moment inspringen. Lees hier hoe je je alsnog kan aanmelden en kijk hier voor de agenda wanneer we welk thema maken.

Ik heb geen blog, kan ik toch meedoen?
Natuurlijk! Mocht je geen blog hebben en/of aan willen maken, mail dan je complete bijdrage naar zogekniptsewalong@kloske.nl, dan plaatsen wij je bijdrage. Vermeld in de mail de naam waaronder we je stuk kunnen publiceren.

De projecten
Moet ik 'de recepten' uit het boek exact volgen?
Antwoord is nee. We moedigen het juist aan, om net als in de keuken je eigen twist eraan te geven. De een volgt graag het recept heel precies, de ander ongeveer en bij de derde herken je nog net wat van het oorspronkelijke recept. Doe lekker waar je zin in hebt en verras elkaar met je bijdrages! Alles is goed.

Ik heb alsnog een project gemaakt, kan ik die achteraf nog plaatsen?
Natuurlijk, vermeld in de labels/tags in ieder geval het thema, dan kunnen lezers van de blog er makkelijk op zoeken. De tags zijn te herkennen aan thema xx.

Ik heb al een project gemaakt dat nog niet op de agenda staat, kan ik die al plaatsen?
Nee, liever niet. We willen hier op het blog de agenda volgen en eventueel met terugwerkende kracht nog creaties laten zien. Mocht je je project al met andere willen delen of er vragen over stellen, plaats deze dan in de Facebook groep van de Sew Along.

Blog
Hoe kan ik makkelijk zoeken op het blog?
Bij elke post maken we zogenaamde 'labels' aan, zodat je op recepten en op schrijvende deelnemers kunt zoeken naderhand. Scroll helemaal naar beneden in de rechter kolom op de startpagina van deze blog om bij de labels te komen.

Meeschrijven aan deze blog
Wil je ook over je bijdrage gaan schrijven, meld je dan aan via de mail. Kijk voor meer informatie op Doe mee! Je kunt op elk moment instappen.

Notificatie van reacties op je blogbijdrage
Helaas is het niet mogelijk om als deelnemende schrijvers automatisch een mailtje wanneer er een reactie op je blogbijdrage wordt geschreven (de beheerders wel, maar ja, daar heb jij niets aan). Je kunt je wel zelf abonneren door na het schrijven van je blogbijdrage op de link 'Aanmelden via mail' te klikken op de hoofdpagina van het blog, dan krijg je wel een mailtje. Dit kun ook je doen met alle blogbijdrages waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden van de reacties.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Hoi,

  Na het lezen van alle voorstelberichtjes (leuk, leuk, leuk) wil ik mij ook voorstellen. Ik ben Wilma (eigen willetje is mijn blognaam). Ik ben 38, al heeeeeel lang samen met mijn vriendje en we hebben drie kinders (dochter van bijna 10, zoon van 8 en zoon van 6). Ik freubel van alles maar vooral breien, haken, naaien van kleding en tassen vind ik erg leuk. Het boek "zo geknipt" is binnen en ik heb echt zin om eraan te beginnen. Vooral leuk om dit met zo'n groep te doen en te zien wat anderen maken (en verder nog maken en doen... Hopelijk blijf ik alleen niet te lang op internet hangen). Nu heb ik dus ook een blog en ga ik daar ook proberen mijn creaties te showen. Maar dat is nog erg nieuw voor mij...


  Groetjes,
  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Wilma, wanneer je de uitnodiging accepteert die naar je verstuurd is, dan kan je ook zelf op de hoofdpagina je berichtje plaatsen. Ik kan zien dat je de mail nog niet geaccepteerd hebt. Mocht het niet lukken, mail me dan even, dan kan ik je nogmaals uitnodigen.

   Verwijderen
  2. Plaats jij bovenstaande tekst zelf in een berichtje op de startpagina, dan kan deze weg en kan iedereen m makkelijk vinden.

   Verwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!