donderdag 26 juni 2014

Mandje op maat

M'n schoonzus gaat bijna bevallen van een nichtje. Ik heb voor haar een kraampakket gemaakt. Het mandje heb ik gemaakt met de handleiding van de tas op maat, recept 6. Het is ongeveer 20x20x20 geworden.


Nu maar hopen dat m'n nichtje zich snel meldt! ;)

Aangezien de inhoud van het mandje niet uit 'zo geknipt' komt, laat ik het hier bij het mandje. Nieuwsgierig? Kijk dan even op m'n blog.

Groetjes van Marianne
www.mariannehaakt.blogspot.nl

6 opmerkingen:

 1. Wat zal je schoonzus blij zijn met dit mandje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee om er een mandje van te maken en wat een leuke stoffen heb je gebruikt! Snel op je blog kijken voor de andere cadeautjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig kado zeg! Lekker fleurig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaauw wat een gave mand!! Ik vind hm echt fantastisch :) heerlijk kleurrijk en vast gevuld met super leuke dingetjes. Ik ben benieuwd of je nichtje inmiddels al geboren is? Jij ook succes met de laatste lootjes!!

  Fijn weekend
  Liefs,Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleuren! en wat een gezellig mand. Je had een berichtje bij mij achter gelaten over waar ik de vogelplaatjes vandaan had gehaald. Van internet. Volgens mij zijn het plaatjes van Jojanneke kaarten. Groetjes kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank je wel nog voor het compliment van mijn foto's. Je vroeg ook een keer wat voor' n camera ik gebruik. Spiegelreflex nikon D60. Groetjes kathy

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!