vrijdag 23 november 2012

Zo kan je meedoen (wat praktische zaken)

Voor alle duidelijkheid hier nog even wat praktische zaken op een rijtje.

Het boek
 1. We werken met de projecten beschreven in het boek Zo geknipt! ( 30 recepten voor je naaimachine) van Sanne & Riet, ISBN: 9789461311153. Klik hier voor de verkooppunten.
 2. Voor de Nederlandse deelnemers: het boek is momenteel weer leverbaar via bol.com. Ook via bruna.nl en  www.cosmox.nl is het boek leverbaar! Ook bij Bambiblauw.be en bij Proxis.be kun je het vanuit NL en  België bestellen. Wellicht is het boek verkrijgbaar c.q. bestelbaar bij je plaatselijke boekhandel.
 3. Er staan een paar zetfoutjes in het boek, check voordat je aan een project gaat beginnen, of deze van toepassing zijn op het project waarmee je aan de slag gaat. Kijk bij Errata of op de site van Eloleo.

Opgeven
 1. Iedereen kan zich aanmelden. Stuur hiervoor een mail naar zogekniptsewalong@kloske.nl. Vermeld hierin je naam, je blognaam/-adres en het emailadres waarmee je inlogt op blogger.com om bij je blog te komen. Dit kan nu al en ook in 2013, als we al begonnen zijn.
 2. Na aanmelding ontvang je via de mail een uitnodiging om auteur te worden op deze blog. Je kunt dan zelf je bijdragen schrijven op deze blog nadat je de uitnodiging hebt geaccepteerd.
 3. We nemen je blog ook op in de blogrol rechts op de startpagina van deze blog, zo leer je gelijk weer leuke blogs kennen en kan je zien wat de andere deelnemers zoal schrijven op hun eigen blog.

Jouw bijdrage aan de sew along
 1. Iedereen gaat thuis (alleen of misschien wel gezellig in groepsverband) aan de slag met de recepten voor die maand, zie de agenda. Het is aan iedere deelnemer om te bepalen of je alle recepten maakt, 1 per maand of dat je er meerderen overslaat.
 2. Elke eerste van de maand zullen Tialda en Jos een blog plaatsen over de gekozen recepten voor die maand. In de agenda kan je zien in welke maand we welke recepten maken uit het boek.
 3. Daarna kunnen alle geregistreerde deelnemers zelf een blog schrijven.
 4. Maak je eigen bijdrage aan op deze blog. Daarin kan je je ervaringen met het recept kwijt en natuurlijk ook je foto's van het eindresultaat. Je kunt ook vragen stellen als zaken onduidelijk zijn, of andersom, jouw tips & trucs delen met de andere deelnemers.
 5. Zorg ervoor dat je bijdrage van labels voorzien is (in de rechterkolom wanneer je een bericht aanmaakt). Label je eigen naam en het nummer van het recept. Zo kunnen bezoekers makkelijk zoeken op deelnemer of recept uit het boek en inspiratie opdoen.
 6. Mocht je nog meer met de buitenwereld willen delen, dan kan je je foto's natuurlijk ook posten op je eigen blog (makkelijk te copieren, dan hoef je maar een keer te schrijven), in de Flickr pool van Sanne & Riet zelf, op de Facebook groep of via Twitter.
 7. Mocht je al eerder een recept hebben gemaakt en er over gepubliceerd hebben op je blog, dan kan je in de juiste maand alsnog hier een stuk plaatsen natuurlijk. Ga vooral lekker je gang met het boek!
 8. Mocht je geen blogger account hebben en/of aan willen maken, mail dan je complete bijdrage naar zogekniptsewalong@kloske.nl, dan plaatsen wij je bijdrage.

Nog vragen?
Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan hieronder, of mail ze naar zogekniptsewalong@kloske.nl.

3 opmerkingen:

Leuk dat je een berichtje achterlaat!