dinsdag 4 december 2012

Alvast wat inspiratie uit de Zo geknipt Flickr pool

Wij, Tialda & Jos, zullen elke eerste van de maand een post plaatsen op dit blog over onze werkstukken van die maand. Voordat wij deze sew along bedachten, hebben de auteurs van Zo geknipt!, Sanne & Riet, al een Zo geknipt! Flickr pool geopend waar iedereen die wil, foto's van hun werkstukken volgens de recepten uit het boek kan plaatsen.

Hier een kleine greep uit de werkstukken die zijn toevertrouwd aan de Zo geknipt! Flickr pool voor wat betreft recept nummer 26:
Zwemtas door Maaike80

Zwemtas door Maaike80

Zwemtas door Lotte DW
En ook een greep uit de werkstukken uit de Zo geknipt! Flickr pool voor wat betreft recept nummer 16:
gemaakt door __*san*__
gemaakt door Missy N

gemaakt door Fie! bakt, haakt en naait
Zo leuk om te zien wat verschillende stofjes met de patronen doen! Weet jij al welke stofjes je gaat gebruiken?

Wil je dus al even wat inspiratie opdoen voor de zwemtas en de zakdoekdoos, neem dan even een kijkje in de Zo geknipt! Flickr pool. Je kunt daar natuurlijk ook zelf je foto's posten door en andere boekliefhebbers inspireren! Op dit blog kan je dan lekker schrijven over je ervaringen als de tijd daar is! Was het vast maar januari.....

3 opmerkingen:

  1. Superleuk dat jullie mijn zakdoekdoos hoes erop zetten ;-) Bling bling!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat het gebruik van een ander stofke allemaal kan doen. Ik heb deze 2 ook al gemaakt. Het zijn echt superpatroontjes! Nog 21x slapen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zie mijn zwemtas hiertussen... LEUK! het is ook leuk om te maken (nummer 2 gisteren afgewerkt en klaar om ingepakt te worden)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!