zaterdag 15 december 2012

Zoveel al! (en meer)

Tjonge jonge, wat gaat het hard met de aanmeldingen voor deze sew along! De teller staat nu op 41 schrijvende deelnemers op deze blog! Bij de Facebookgroep hebben zich inmiddels 55 personen aangemeld. En terwijl we dit schrijven gaan de tellers alweer omhoog.
Leuk om te lezen dat veel van jullie deze sew along als een leuke stok achter de deur zien om eindelijk weer eens lekker achter de naaimachine te kruipen. Het eerste goede voornemen voor 2013 gaat dus in ieder geval in vervulling....even tijd voor jezelf zo nu en dan!

Er kunnen er nog meer bij!
Mochten jullie dat nog niet gedaan hebben, dan zou je deze sew along kunnen promoten. Denk hierbij op je blog, op facebook of op forums waar je regelmatig komt. Wij hebben al posts geplaatst op het Forum Zelf Lingerie Maken en het Borduurforum. Kunnen jullie de lijst uitbreiden? Gebruik de button in de rechter kolom (of hieronder) en kopieer evt. html code om de afbeelding en de link op te pakken in bijvoorbeeld een blog. Vermeld eventueel erbij dat deelnemers niet alles hoeven te maken en het is ook mogelijk om in de loop van 2013 in te stappen.
Zo geknipt! Sew Along

Inspiratie opdoen bij elkaar
We hebben heel bewust jullie naar je eigen blogs gevraagd. We hebben ze verzameld in de blogrol rechts van deze post. De lijst wordt gesorteerd op volgorde van nieuwe posts. Neem eens een kijkje bij de buren, of leuker nog, wordt een vaste volger van alle deelnemers en laat ook eens een berichtje achter! We zullen vast massa's ideeën opdoen op creatief gebied.
Een beetje van jezelf...
We kregen de vraag of je de recepten uit het boek volledig moet volgen. Antwoord is nee. We moedigen het juist aan, om net als in de keuken je eigen twist eraan te geven. De een volgt graag het recept heel precies, de ander ongeveer en bij de derde herken je nog net wat van het oorspronkelijke recept. Doe lekker waar je zin in hebt en verras elkaar met je bijdragen! Alles is goed. Meer veelgestelde vragen zijn te vinden op de betreffende nieuwe pagina (zie tabs bovenaan).
Aftellen
Genoeg gepraat, het aftellen is begonnen! 1 januari 2013 komt snel dichterbij. Zijn jullie al begonnen met de zwemtas en/of de zakdoekdoos? Liggen de stofjes al klaar? Is de machine geolied voor de vele uren naaiplezier?

Veel plezier alvast!
Tialda en Jos

5 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe meer zielen hoe meer vreugd !

  Lieve groetjes,

  CreativEls

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De machine is voor onderhoud weg, maar als het goed is komt ie de laatste week van december weer terug. En dan staat ie natuurlijk goed geolied in de startblokken om te beginnnen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moh! Zoveel enthousiasme werkt aanstekelijk zulle:) Ook ik tel graag af naar januari:)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!