maandag 17 december 2012

Even voorstellen:Kathleen

Zo, ik voeg me graag toe in dit rijtje enthousiaste mensen:)
Ik ben dus Kathleen, een gloednieuw 'groentje' in de naai- knip- en stikwereld.

In Juli verhuisde ik met manlief vanuit Oudenaarde (België) naar Parijs. U kan onze avonturen hier volgen.
Hij kreeg hier in Boulogne een nieuwe baan, en ik vond het wel spannend om opnieuw een ander land te ontdekken. We woonden eerder ook al 7 jaar in Nederland. De kids zijn zo ongeveer het huis uit, mijn baan als leerkracht zette ik even op 'onhold', de koffers werden gepakt en de meubels werden op de vrachtwagen geladen.

En hier zit ik dan, in de wereldstad Parijs. Het is nog even wennen en ik loop bij momenten wat verloren. Zeeën van vrije tijd krijg ik hier en in een opwelling, dat geef ik eerlijk toe, kocht ik een naaimachine en enkele boeken die me wegwijs moeten maken in de kunst van het handwerken.

Ik kan ondertussen eerlijk bekennen dat het niet altijd helemaal meezit. Ik maakte al enkele dingetjes, met wisselend resultaat. Tot ik het boek Zo Geknipt in handen kreeg:) De tassen die ik hieruit maakte lukten wonderwel, en ik kreeg weer nieuwe moed om verder te doen.

Er was dan ook geen twijfel om me op te geven voor de Sew Along! Ik hoop erg veel bij te leren en af en toe een frustratietje te kunnen ventileren:)

Heel lieve groet,
Kathleen

2 opmerkingen:

  1. Hoi. kathleen, was je parijse blog ook al aan het volgen. Wat spannend om in zo'n grote stad te wonen. Met een walhalla aan mooie stoffenwinkels.
    Hopelijk krijg je middels het boek je naaikunsten verder onder de knie! Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een verandering in je leven dan zo, maar ook wel weer spannend! Naaimachine kopen was een goede zet in ieder geval!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!