woensdag 19 december 2012

Even voorstellen: Stannel

Hallo,

Bij deze stel ik mezelf ook graag voor.

Mijn naam is Lindsy, 34, kom uit Rillaar en noem mezelf tegenwoordig Stannel.  Dat zijn de twee namen van mijn kids: Stan en Nel (1.5j en 5 maanden).  Ik ben vorig jaar begonnen met een naaicursus omdat een hernia roet in het eten gooide bij het sporten.  De naaicursus ben ik moeten stoppen door de komst van Nel, maar ben niet gestopt met naaien.  Integendeel, elke kans ik krijg, zit ik achter de naaimachine.  Alleen worden me weinig kansen gegeven.  Heb amper tijd om te douchen en te eten precies.  Ik hoop toch iets gestikt te krijgen van de SEW ALONG...

Ik heb ook een blog Stannel.  Heb heel lang een blog gehad over onze bouw, maar nu die bijna af is, heb ik die verwijderd.  Bij de komst van mijn zoon wou ik mijn doopsuiker zelf maken, maar kon toen nog niet naaien.  Met behulp van mijn schoonmama heb ik dan deze zakjes gemaakt.


Via een geboortesite kreeg ik veel vragen over mijn zakjes en omdat ik geen tijd had om iedereen uitgebreid te mailen met een handleiding, ben ik een blog (doopsuiker stan) gestart.

Nu is mijn blog wat alledaagser geworden en hoop ik dat met jullie te mogen delen...  Free to follow!

Groetjes,

Stannel

4 opmerkingen:

  1. Ga meteen een kijkje nemen op je blog, wat een mooie zakjes heb je gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk, ga gauw eens kijken wat je allemaal nog meer hebt gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Knap hoor die zakjes naaien zonder enig ervaring! Beloofd wat voor je verdere maaksels!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!