zaterdag 22 december 2012

Even voorstellen: Brigitte

Hallo allemaal,
 
Ook ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Brigitte Janssen en ik ben inmiddels 29 jaar oud en woon in Meerssen samen met mijn verloofde Kevin en mijn katertje Mikey. Ik ben opgeleid als administrateur, juriste en nagelstyliste maar ben momenteel huisvrouw doordat ik enkele jaren geleden ernstig ziek ben geweest.
 
Ik naai eigenlijk al sinds mijn tienerjaren, toen maakte ik al mijn eigen broeken met de hand en eigenlijk zonder patroon. Het was noodzaak, want ik had een grote maat en was ook nog eens lang. Toen ik 22 was besloot ik het wat beter aan te pakken en kocht mijn eerste naaimachine en bestelde een cursus van het LOI om te leren naaien en door de laatste jaren ben ik er beter in geworden, heb ik nieuwe technieken geleerd en heb ik nog heel wat hobby's ernaast gekregen dat eigenlijk ook bij het kleding maken hoort, zoals hotfixen en machinaal borduren.
 
De laatste tijd ben ik veel bezig met patchwork quilting omdat kleding maken voor mij nu niet zo makkelijk is. Als ik namelijk te lang bezig ben met een patroon dan is het kledingstuk me te groot voordat ik het af heb. Want naast mijn bruiloft plannen en mijn hobby's ben ik enorm aan het afvallen. Inmiddels ben ik al van maatje 62 gekrompen tot maatje 46 ofwel bijna 100 kg afgevallen. De foto is daarom misschien niet de mooiste maar wel de meest recente. Wie me beter wil leren kennen kan mijn blogje lezen: teddyswereld.blogspot.nl of me toevoegen op facebook.
 
XOXO Brigitte

3 opmerkingen:

 1. Wauw, honderd kilo afgevallen, wat een prestatie! Dan is het niet erg om even geen kleding voor jezelf te maken! Lekker met het boek en je andere hobby's aan de slag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zag al leuke voorproefjes voorbij komen op je blog!
  Knap hoor zoveel kilo afvallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Brigitte, wat leuk dat je meedoet! Ik heb mezelf ook op de valreep aangemeld :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!