dinsdag 25 december 2012

Even voorstellen: Joozz! oftewel Josette

Hoi, ik ben Josette.
Vandaag kreeg ik vanonder de kerstboom het boek Zo geknipt. Ik had het er niet zelf onder gelegd maar wel zelf gekocht en nog geen pagina in gelezen. Nu het plastic eraf is en de kids in bed liggen ben ik eindelijk heerlijk gaan bladeren en lezen.

Ik ben bijna 46 jaar jong, woon in het midden van Nederland met Patrick en onze 3 kinderen van 11, 12 en 13 jaar oud (2 meiden en een jongen) en een eigenwijs hondje.
Ik naai sinds mijn 15e waarbij er ook heel wat jaren waren dat ik niet naar de naaimachine om keek. Ik heb verschillende soorten naailes gehad en heel veel van internet geleerd. En natuurlijk heb ik veel van mijn eigen fouten geleerd.

Sinds maart heb ik een eigen webwinkel (Joozz!) waar ik door mij zelfgemaakte accessoires verkoop. Maar ik maak ook graag kleding voor de kinderen en voor mijzelf. Met de sew along wil ik graag mee doen omdat ik toch af en toe een kleine 'schop onder mijn bips' nodig heb om achter de naaimachine te kruipen.

Naast naaien ben ik dol op chocolade, lezen, stof en fournituren kopen, rondstruinen op het internet, haken, taarten bakken en nog veel meer.

Recept 18 heb ik al heel vaak gemaakt. Vorig jaar zag ik hier foto's van bij Eloleo en toen heb ik er meteen heel veel gemaakt. Dit zijn ze nog niet eens allemaal. Het was gewoon verslavend.


Lieve groet, Josette
www.joozz.blogspot.com

6 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke verslaving, volgens mij heb je die schop onder de bips niet nodig, maar moeten we je afremmen om niet van elk project er twintig te maken, haha. Meteen ff spieken in je webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf! Zo'n recept in vele uitvoeringen. Maar met dezelfde achtergrond! Je hebt dus al flink geoefend! Succes met de andere recepten... Komen die ook in veelvoud? Hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Josette,

  Leuk om je hier aan te moedigen.
  Ik kan heel hard schoppen :))))
  Maar denk niet dat dat nodig is.

  Succes!
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk ! En wat veel tasjes heb je al gemaakt. Heb je ze allemaal verkocht/cadeau gegeven ? Of heb je stiekem nog een voorraadje voor het geval je eens zonder cadeautje zit ?

  Ga gauw eens in je webshop neuzen.

  Groetjes MariE

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaaauw, al die ritszakjes! Allemaal even mooi! Mijn ritszakjes-teller staat nog maar op drie, die van jou? Op 20 ofzo? Ben je van plan om elk recept in veelvoud te maken? :-))

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!