maandag 24 december 2012

even voorstellen : by eva maria

Ondertussen heeft bijna iedereen hier zich voorgesteld, dus hoog tijd om mezelf in de groep te gooien!
In de zomer startte ik na heel lang wikken en wegen mijn eigen blog. Ik naaide al sinds ik als kind naast mijn grootmoeder (ons moeke) zat en de speldjes mocht aangeven. Zij leerde me de eerste stappen op naaivlak en nam het dikwijls ook al te graag over als ik zat te klungelen. Toen ze 10 jaar geleden stierf kwam er op de Bernina een dikke laag stof te liggen, ik was immers mijn hulplijn kwijt. Maar toen het internet zijn intrede deed en de blogwereld mij antwoord gaf op al mijn vragen ben ik er 3 jaar geleden opnieuw ingevlogen. En ons moeke naait nu mee via mijn blognaam.
Een Husband, twee Dochters en een Zoon, een job en een druk sociaal leven combineren met naaien lukt wonderwel. Letterlijk tussen de soep en de patatten steek ik soms (te) vlug iets in mekaar: ik ben nogal eigenwijs, hou me zelden aan richtlijnen en hou van instant succes en daardoor mislukt er natuurlijk geregeld iets! Niet erg, frustratie naaien we dan weer weg met het maken van kussens, ik maak er meer dan ik ooit kan nodig hebben ...

Ik kijk uit naar de Sew Along, al denk ik niet dat ik àlles zal willen/kunnen verwezenlijken. Hoeft ook niet, dan kijk ik vol enthousiasme naar wat jullie allemaal tevoorschijn toveren!

Eva
byevamaria.blogspot.be

3 opmerkingen:

 1. Dat klinkt goed, naaien met patatten in de buurt, mijn twee hobbies! Veel plezier en ik kijk uit naar je creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Instant succes, dat verwacht ik ook altijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap dat je nog tijd overhoud om te naaien, staat de naaimachien misschien in de. Keuken? ;-)
  Jouw foto's van creaties zijn ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!