dinsdag 18 december 2012

Even voorstellen: Sister Sew!

Hallo! Ik ben Marjolein aka Sister Sew. Ook nog redelijk nieuw in het blogwereldje, een vier maandjes nu. Ben nog een beginner in het naaien, haken,.. Ik post vanalles van blogjes over alles wat ik maak, tot receptjes om koekjes en soep enz te maken. Maar goed! Ik doe ook aan een soort van review van verschillende webshops uit het buitenland, waar ik nu ook een supercoole give away van heb. Van de Fat Quartershop mag ik een hoopje stof weggeven!

En wie ben ikzelf? Een jongedame van 26jaar, gelukkig samenwonend met het ventje en drie poezen die mijn huis afbreken. Ik kom uit een groot gezin, dus ik heb veel gretige handjes van metekindjes die al mijn probeersels wel willen uittesten!

Uit de Zo geknipt reeks heb ik al verschillende dingen gemaakt, en straks ga ik me wagen aan het vestje met de grote kap! Nog even wat benodigdheden bijeen halen en we kunnen er mee beginnen!

Wish me luck..4 opmerkingen:

 1. Gaaf dat je al het nodige hebt gemaakt uit Zo Geknipt. We gaan het bewonderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he, zo'n blog als uitlaatklep. Meteen meegedaan aan je give away, nu maar duimen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey nu zag ik op je blog dat wij beide in elkaars buurt wonen (ik in Rillaar) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aangenaam! de leeftijd en het "nieuw"-zijn in de blogwereld hebben we alvast gemeen (ik ben deze zomer beginnen bloggen) :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!