zondag 16 juni 2013

Recept 19 - Mandje krokantje

Ook mijn mandje-krokantje is klaar. Na het lezen van de vele wisselende ervaringen van iedereen hier op het blog, was ik reuze benieuwd hoe het mij zou vergaan. Maar ik moet zeggen: geen gekke dingen en het viel me erg mee. Ik heb "blinde" drukknoopjes (noem je die zo???) gebruikt; aan de buitenzijde zijn ze dus eigenlijk niet te zien.


Verder heb ik een beetje gesmokkeld: ik heb het keergat niet met de onzichtbare hechtsteek dichtgemaakt (heb een hekel aan keergaten dichtmaken), maar eerst netjes terug gevouwen, toen vastgespeld en vervolgens alleen doorgestikt en ik moet zeggen: zit prima dicht zo. Netjes en stevig.

7 opmerkingen:

 1. Dat van dat stikken ga ik onthouden, ik houd ook niet van met de hand dichtnaaien....mooi mandje geworden en meteen in gebruik genomen zie ik,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je gebruikt om in het mandje te steken , ik wil het ook al zo lang maken , maar ik heb het lef niet !
  Biefrul

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Biefrul: ik heb knutselrubber gebruikt, zoals in het recept vermeld staat. Op A3 formaat bij de Pipoos-winkel gevonden. En het is wel wat gefriemel, zoals in het boek staat, maar het viel mij reuze mee! Goed te doen!!! En ik ben maar een beginnende naaister en echt niet superhandig met de naaimachine, haha.

   Verwijderen
 3. De truc met het keergat doe ik ook altijd :)
  Mijn exemplaartje wordt volgende week gepost, nàdat de juf het in ontvangst genomen heeft :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!