vrijdag 19 juli 2013

Ik sta een beetje achter....

...en dus blog ik er nu maar 3-in-1

De maand mei liet ik aan me voorbijgaan wegens te druk en wat minder interesse in de maandreceptjes.
Voor juni maakte ik het mandje krokantje. Kleine speurneuzen heb ik niet meer in huis en voorlopig ook nog niet in de familie. Juffen die je blij kan maken met een gevuld, eigengemaakt mandje daarentegen...
Ik gebruikte mijn nieuwe kamspantang en enkele kleurige kamsnaps om het mandje in elkaar te zetten. Omdat ik een plastic onderlegger als binnenvulling gebruikte, geraakten de kamsnaps niet zo goed vast, maar uiteindelijk lukte het toch. Ondertussen maakte ik ook al enkele kleinere (A4-formaat) exemplaren van het mandje krokantje en die vulde ik wel met knutselrubber.

                                     


Juli is door vakantie en het zalige weer niet echt de ideale 'naaimaand', maar gelukkig maakte ik net de receptjes van dèze maand al ooit vooraf. 
Als tas-op-maat koos ik voor een wijnflestas. Ik maakte ze in hetzelfde stofje (overschotje) waar ik ook mijn 2e ritstas mee maakte en flockte er nog even op waar de tas voor gemaakt werd :)De fietszadelhoezen maakte ik al in veelvoud voor familie en vrienden. Een heel leuk projectje dat heel snel klaar is. Alleen het elastiek in trekken is één van mijn minder favoriete werkjes :/ Ik paste ook het patroon een beetje aan, want het dameszadel uit het Zo Geknipt! boek viel wel érg breed uit.Op naar augustus en het meninatasje dat al klaar ligt om te bloggen :)

2 opmerkingen:

  1. Als dat geen inhaalslag is! leuk om te zien hoeveel van de recepten als cadeautjes worden gebruikt om anderen blij te maken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo! Een hele riedel aan projectjes! En leuk allemaal weer! Die kamsnaps hebben nog steeds mijn belangstelling ;-)
    Prachtig stofje voor de wijntas ;-) en dat flocken is zooooooo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!