zondag 21 september 2014

Bijna zover....

Het is bijna zover....volgende maand ligt Zo Geknipt! deel 2 in de boekenwinkels! Heb jij je boekenbonnen al in de aanslag? Riet onthulde op Facebook en binnen de Zo Geknipt! Facebookgroep de definitieve cover van deel 2, om te smullen niet?


Enige tijd geleden meldde ik dat er wat leuks aan zat te komen voor de Sew Along deelnemers....we mochten mee gaan testen aan de recepten van het nieuwe boek. De allereerste oproep op de eigen website van Zo Geknipt!2 leverde binnen een uur al meer dan 100 aanmeldingen op, het liep storm! Toen hadden de Sew Along fans nog geen kans gehad om zich in te schrijven via de groep. Gelukkig werd er nog een aparte inschrijving voor ons geopend en werden er speciaal een aantal testplekken speciaal voor ons gereserveerd.

Ik behoorde tot een van de gelukkigen. Je snapt het al....ik mag er nog niets van laten zien haha, dus alleen dan de stof maar even waar ik mee aan de slag ben gegaan....


 Ik kan je wel vertellen, ik ben erg blij met dit patroon en jullie zometeen vast ook!10 opmerkingen:

 1. Ik kijk er al naar uit! Boek 1 wordt hier nog regelmatig bovengehaald!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik word er alleen maar ongeduldiger door ! We gaan zeker door dan hé met de Sew Along ! Maken jullie dan een mooie nieuwe tag met de nieuwe cover voor op onze blogs ? Super !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier nog eentje die nieuwsgierig is want ik naai nog maar van april maar deel 1 heeft al veel dienst gedaan.En je moet je grenzen blijven verleggen dus deel 2 is heel welkom!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja...superleuk hoor!! Ik heb m bij onze boekhandel al gereserveerd!! Ben benieuwd wat voor leuke dingen er nu in staan!! En kan ik me ook aanmelden voor dit blog?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker, stuur even een mail naar zogekniptsewalong@kloske.nl. Vermeld hierin je naam, je blognaam/-adres en het emailadres waarmee je inlogt op blogger.com om bij je blog te komen. Je krijgt dan een email met de uitnodiging om voortaan mee te schrijven op dit blog!

   Verwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!