zondag 5 oktober 2014

Sew Along 2015

Het boek is naar de drukker en zal vanaf 14 oktober in de winkels liggen. Je kunt het boek nu ook al online reserveren op diverse plekken.
Wij hebben besloten in 2015 ook weer een Sew Along te organiseren, dat wil zeggen dat we elke maand een of meer werkstukken uit het boek met elkaar willen maken. Niet is verplicht, er zijn geen deadlines. Elke maand wordt het nieuwe werkstuk via een blogpost hier geintroduceerd en kan iedereen op eigen tempo aan de slag. Wie wil schrijft op deze blog een stukje hierover (mocht je nog niet kunnen posten op dit blog lees dan de tekst op Doe Mee tab, we zullen de tekst nog aanpassen naar 2015) en/of post foto's binnen de Facebook groep. Daar kan je ook vragen stellen als je er even niet uit komt.
Wie vorig jaar al meedeed hoeft zich niet opnieuw aan te melden! 

Net als vorige keer houden we hier op het blog de agenda voor 2015 aan en kunnen hier dus geen werkstukken vooruit op deze agenda worden geplaatst. Binnen de Facebookgroep is het geen probleem om foto's van werkstukken in een andere volgorde te plaatsen. Op dit blog kun je ook gewoon bijdrages blijven posten uit Zo Geknipt! deel 1.


Deze Sew Along organiseren we, zodat we elkaar kunnen inspireren en stimuleren om aan de slag te gaan met dit leuke boek. Ook kan je je vragen stellen, mocht je er toch even niet uitkomen. We starten op 1 januari 2015 en eindigen 31 december 2015. Tijd genoeg dus om het boek te kopen zodra het uit is en je creativiteit er op los te laten!
Laat via bovenstaande button via je blog en facebook weten dat je met ons mee doet, hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De link achter het plaatje vind je ook in de kolom rechts van deze post.

De komende tijd zullen we hier de agenda publiceren en meer informatie rondom de Sew Along. Heel veel voorpret alvast!

Tialda & Jos


6 opmerkingen:

 1. Ik kijk er naar uit nu nog enkel het boek bemachtigen. De button staat al op mijn blog te blinken nu nog de creaties

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik deed hier nog niet mee voor het eerste boek, maar nu wel voor het tweede: mag ik het eerste boek nog 'inhalen'?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker, je kunt je creaties uit deel 1 hier ook bij plaatsen op het blog en binnen de Facebook groep. Ben benieuwd wat je allemaal gemaakt hebt/gaat maken.

   Verwijderen
 3. Super! Ik ben klaar voor de sewalong, plaatste ook al de button op mijn blog (woohoobydavina.blogspot.be). Ik maakte alvast 1 ding uit de nieuwe Zo geknipt! 2, maar dat bericht wordt pas op 11/10 gepubliceerd. Je mag altijd een kijkje komen nemen!
  Davina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, ik blijf het verder volgen... naaien ligt hier wat aan de kant, maar ik kijk al uit naar de nieuwe creaties, misschien word ik weer gebeten door het naaivirus!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!