zondag 26 oktober 2014

Me even voorstellen..

Toen ik deze namiddag door mijn Bloglovin-app scrolde, las ik in een berichtje op deze blog dat het misschien leuk zou zijn als de nieuwe bloggers zich eens even voorstelden. Zo gezegd, zo gedaan ...

Ik ben Stephanie van Miss Pixie's Blog Op mijn blog vind je allerlei zaken over naaien, bakken, koken, organiseren, ... In mei 2013 kreeg ik een naaimachine voor mijn verjaardag. Ik was al maanden aan het zeggen dat ik het wel leuk zou vinden om zelf te kunnen naaien en mijn eigen handtassen en rokjes te maken. En dan plots stond die Singer in mijn woonkamer en wist ik niet wat er mee te doen. Mijn mama leerde me hoe ik mijn machine moest bedraden en hoe ik recht moest stikken. Voor de rest werden er veel You Tube-filmpjes bekeken en veel tutorials op Pinterest gelezen. En zo leerde ik langzaam maar zeker naaien en werd ik er volledig verliefd op!

Toen de eerste Zo Geknipt uitkwam, was ik nog bang van patronen en nog niet ervaren genoeg om mee te doen aan een Sew Along. Maar voor deze Zo Geknipt 2 zag ik het onmiddellijk zitten! Ik kijk dan ook al volop uit naar de agenda en naar het begin van januari zodat ik aan de slag kan.

Als je meer over mij te weten wilt komen, kan je eens een kijkje nemen op de 'Over Miss Pixie'-pagina op mijn blog ;)

Liefs,
Miss Pixie

2 opmerkingen:

  1. Wat gezellig om te lezen. En herkenbaar, haha. Ik had nog nooit een naaimachine aangeraakt, tot vorig jaar. En met Zo Geknipt deel 1 ben ik ervaring op gaan doen. Deel 2 heb ik inmiddels in mijn bezit, dus ook ik kijk ernaar uit om weer te beginnen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welkom! Leuk dat je meedoet. ls beginnend naaister zijn de projecten uit Zo Geknipt zeer geschikt door de uitgebreide beschrijvingen. Dat moet je zeker gaan lukken! Heel veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!