zondag 26 oktober 2014

Welkom aan de nieuwe blogauteurs

Hartelijk welkom aan alle nieuwe blogauteurs! Heerlijk hoeveel nieuwe aanmeldingen we al weer hebben voor de Sew Along van 2015 en ook leuk om te lezen hoeveel deelnemers van het eerste uur ook weer mee zullen doen!
Nog even wat huishoudelijke zaken op een rijtje.

Voorstellen
Als je het leuk vindt, kun je je in je eerste berichtje even voorstellen, mocht je dat nog niet gedaan hebben. Wie ben je, wat vind je leuk, waar kunnen we je blog vinden en wat je verder nog kwijt wilt aan de anderen... (gebruik het label 'voorstellen' in je berichtje)

Foto's plaatsen volgens agenda
Plaats op dit blog graag niet eerder dan de maand aangegeven in de agenda de receptfoto's. Binnenkort zullen we de agenda voor de projecten uit deel 2 bekend maken.  Het is wel mogelijk om achteraf, dus wanneer de maand al voor bij is, nog over eerdere maanden te bloggen en foto's te plaatsen uit Zo Geknipt! deel 2. Mocht je al vooruit op agenda je werkstukken willen tonen, doe dat dan in de facebook groep. We snappen natuurlijk dat je je creaties graag wilt delen met de anderen.

Creaties uit deel 1 kan je hier op elk moment plaatsen op het blog, daarvoor zit je niet aan de agenda vast. Het is een leuke manier om andere te stimuleren deel 1 er ook weer bij te pakken!

Gebruik labels
Voeg aan je blogbijdrages graag labels van je naam en het receptnummer toe, dan kunnen bezoekers makkelijker zoeken. Hier staat al beschreven hoe je dat doet.

Vragen over recepten
Mocht je vragen hebben over de recepten, dan kan je ze hier stellen op het blog of binnen de de  Facebook groep. Mocht je vragen over de sew along zelf hebben of het blog, kijk dan eerst even hier.


Heel veel plezier alvast met deel 2, wij staan te trappelen om te beginnen met de Sew Along van 2015!

Veel creatieve uurtjes en inspiraties toegewenst!

Tialda en Jos

2 opmerkingen:

  1. Tialda en Jos, ik blijf jullie blog volgen vanaf de zijlijn ;-)
    Ik heb nu heel toevallig het boek gewonnen, wie weet ga ik de recepten weer op mijn eigen tempo meedoen!
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook ik sta te trappelen! Gezellig en leuk dat jullie dit verder voortzetten!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!