dinsdag 7 oktober 2014

Even voorstellen: Saskia van de Wereld van Sazul

Ook ik ben heel benieuwd naar de recepten van Zo Geknipt 2. Het lijkt me een uitdaging om met deze Sew Along mee te doen. In afwachting van de start stel ik me ook even voor:
Ik ben begin dit jaar met m'n blog de Wereld van Sazul begonnen. De naam is een samentrekking van Saskia & Azul. 
Sas als afkorting van Saskia; Saskia Vandenbroeck is mijn volledige naam (ik woon in Maastricht met man- en zoonlief. Nummertje 2 is onderweg).
Azul als blauw in het Spaans; blauw de kleur van jeans; jeans als onderdeel van heel wat naai-creaties. Ondertussen werk ik niet meer uitsluitend met jeans, er zijn teveel andere leuke stoffen (die vaak ook net iets handiger om mee te werken zijn).

Twee jaar geleden ben ik op naailes gegaan, daarvoor had ik eerst meer dan een jaar zitten prutsen op m'n naaimachine, wat me geholpen heeft om het appliqueren onder de knie te krijgen. Ik naai meestal 's avonds als onze boef in bed ligt.
Door zoveel mogelijk kleren zelf te maken voor onze zoon wil ik m'n steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Daarnaast maak ik ook graag zelf cadeautjes voor de mensen om me heen. En daar zijn de recepten van Zo Geknipt! heel geschikt voor.

Zo Geknipt 1 is voor mij een grote inspiratiebron voor cadeautjes.
Zoals Recept 16:

Of Recept 22:
Recept 8 maakte ik al enkele keren.  
Hier en hier vind je meer foto's.
En ook Recept 25 was onderwerp van geblog: check maar hier.


Ik kan al uit naar nog veel meer inspiratie!

En in de toekomst blog ik over één recept per keer. :-)

1 opmerking:

Leuk dat je een berichtje achterlaat!