dinsdag 28 oktober 2014

Overwinteren stelt zich ook voor ...

Joepie! Ik ga meeschrijven met de Sew along! Ik heb er erg veel zin in. Vorig jaar ben ik halverwege uitgenodigd door een lieve vriendin om mee te doen, maar de tijd ontbrak om de recepten volgens de kalender uit te werken. Ik heb ook nog niet alles uit Zo Geknipt! 1 gemaakt, maar een aantal recepten zijn favoriet. Het tafelkleed voor onze tuintafel doet het bijvoorbeeld erg goed.Maar laat ik me eerst voorstellen: ik ben Renske Winter, moeder van 2 meiden en 1 jongetje (20, 18 en 10), getrouwd, werk 4 dagen per week als Senior Planner en volg de opleiding Costumière en probeer daarnaast nog allerlei projecten te maken. Mijn hoofd is vol ideeën, maar zoals zovelen onder ons, heb ik nog steeds dat extra potje tijd niet gevonden. En ook al ben ik Planner, heel veel dingen leuk vinden en willen doen is lastig te plannen :-)

Onlangs kwam de vraag langs of bloggers nog eens bij zichzelf te rade wilden gaan of ze echt in 2015 willen meeschrijven, omdat de animo zo groot is. Mijn eerste reactie was: laat iemand anders maar in mijn plaats schrijven, misschien heb ik niet genoeg tijd om al het verse voer uit te werken. Toen dacht ik: nee, dat is juist een leuke motivator om wel het voer tot me te nemen. Conclusie: hier ben ik!

Om alvast een begin te maken, heb ik de afgelopen twee dagen 2 Mandje krokantjes (is dat het juiste meervoud?) gemaakt. Ik blogte daar al over op mijn eigen blog, als het goed is vind je het hier.

3 opmerkingen:

 1. Ja...dat potje tijd......als je het vindt hoop ik dat je het met mij wilt delen ;-)
  Leuk dat je toch weer meedoet deze keer. Ook ik heb nog niet alles uit Zo Geknipt deel 1 gemaakt. Maar dat mag de pret niet drukken om toch met deel 2 aan de slag te gaan toch? Veel plezier alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je meedoet! En je hoeft echt niet elke maand iets uit het boek te maken hoor! Maar zien graag je maaksels uit 1 en 2 voorbij komen. Het tafelkleed vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je lekker mee blijft doen. Een hoofd vol plannen komt me heel bekend voor haha. En ja tafelloper is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!