dinsdag 28 oktober 2014

Even voorstellen...

Als nieuwe deelneemster aan de Sew along stel ik me graag even voor. Ik ben Cindy en mijn blog is Klaartje Nel, genoemd naar de twee dochters Klara en Lene. Wij zijn een gezin van vier uit de Kempen.
Meer dan 10 jaar geleden ben ik gestart met haken. Vorig jaar heb ik een jaar avondschool gevolgd om te leren naaien. Uit het boek Zo geknipt 1 heb ik ondertussen al heel wat projectjes gemaakt.

danstas voor de oudste dochter
zakdoekdoos

herbruikbare tasjes


ritstasje

Zo geknipt was één van de weinige boeken waar ik als beginneling zelfstandig mee aan de slag kon. Ik vond de uitleg heel duidelijk en stapsgewijs weergegeven. Het resultaat viel nooit tegen.
Nu het tweede boek uit is, wil ik me graag wagen aan de Sew along. De uitdaging ligt er voor mij vooral in om voldoende tijd te vinden om regelmatig iets af te werken. De combinatie voltijds werken en een kwalitatief gezinsleven vind ik erg moeilijk. Daarom zou ik dan ook graag deeltijds gaan werken, ofwel in mijn huidige job, ofwel elders. Tips steeds welkom :-) Ik hoop alvast dat ik erin zal slagen voldoende naaiprojectjes af te krijgen!
Mijn blog vind je hier: KlaartjeNel

3 opmerkingen:

  1. Wauw wat zien je projecten er mooi uit! Leuk om te zien! Ben het met je eens dat deel 1 inderdaad een van de weinige boeken is waar je als beginneling zelfstandig prima mee aan de slag kunt. Alvast veel plezier met deel 2!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke recepten heb je al gemaakt! Je omschrijft goed de kracht van Zo Geknipt.... als beginner kun je er al goed mee uit de voeten. Ik hoop dat de sew along je motiveert tot meerdere projecten uit deel 2, fijn dat je meedoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Welkom hier! Wat gebruik je een heerlijk vrolijke kleuren in je projecten! Ben benieuwd naar je creaties uit deel 2 zometeen.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!