zaterdag 31 januari 2015

De helft van een driehoeksverhouding

is gelijk aan dit:Op het eerste zicht niets speciaals. Maar wat je niet ziet op de foto is dat ik alle maten halveerde.
Waarom zou ik dat doen? ... Wel, ik ben op zoek naar iets om binnenkort mee te trakteren en een zakje gevuld met wat kleine verwennerijen lijkt me wel leuk. De gewone zak vind ik daarvoor wat te groot en dit lijkt me wel een fijn formaat. Achteraf kan het dan nog dienen als lunchzakje.
Dat naaien in het klein ging best vlot, alleen de rand naast het fameuze rolletje is toch wel heel petieterig. Die maat heb ik ook gehalveerd en dat had ik beter niet gedaan. Een les voor de volgende keer!

http://onserika.blogspot.beFijn weekend allemaal!
5 opmerkingen:

 1. Zou het handvat niet teveel in het midden staan als je die afstand niet ook gehalveerd had? Ik vind het wel supermooi ogen zoals je het nu gedaan hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan komt het handvat een halve cm lager. Voor het zicht zal dat nu niet zoveel schelen denk ik, maar het naaien zal iets makkelijker zijn. Ik zou het moeten proberen om zeker te zijn :-)

   Verwijderen
 2. De verhoudingen zijn zo mooi gebleven. Inderdaad als je handvat verder naar beneden zou doen, ben ik bang dat je hem uit z'n verband trekt. Ik vind het een mooi tasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig! Je brengt me op een idee!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!