dinsdag 12 februari 2013

Een jasje voor de zakdoekdozen

Of ook ik zou meedoen aan deze sew along, stond lange tijd niet op mijn vragenlijstje. Ik had het boek niet en veel zou afhangen of ik het kreeg met de feestdagen ja dan nee. Doch groeide met het verstrijken van december en uiteindelijk ook januari het gevoel van "ikwilook". Dus halverwege januari kocht ik het boek dan maar zelf en schreef me in om mee te doen.
 
Dus hier ben ik dan. En wie ben ik? Wel, ik ben Veerle en net als jullie actief achter het naaimachine en ook in het bezit van een eigen blogje. Sinds januari wonen mijn ventje en ik in ons droomhuis. Ons droomhuis heeft iets meer dan 10 jaar leeggestaan en er moet dus een heleboel gerenoveerd worden. Ook de tuin moet een dringende onderhoudsbeurt krijgen voor we er onze 4 kinderen in kunnen loslaten. Voor een swap en dergelijke beschrijf ik mij als een kleurrijk persoon die geen specifieke voorkeur heeft voor één kleur. Klein en fijn zijn ook twee woorden die bij me passen. Gedreven en actief typeren mij ook wel, net als recht door zee met de nodige bochten die bij een chaotische levensstijl horen. Eigenlijk ben ik gewoon mezelf en pas ik niet in één of ander hokje, tenzij mijn eigen hokje. Wil je nog iets weten, vraag gerust.
 
Maar hier draait het niet om mij, maar wel om naaiwerkjes, recepten uit het boek. Als allereerste maakte ik vandaag twee jasjes voor de zakdoekdozen. Ik maakte er ineens twee, omdat ik de stoffen nog dubbelgevouwen had liggen en het me zo net iets voordeliger uitkwam.
 
 
 

 Beiden zijn dus hetzelfde en al in gebruik. Vermoedelijk volgen er nog wel enkele exemplaren in een iets stevigere stof. We zien wel. Volgend projectje op m'n lijstje weet ik nog niet, ook dit zien we wel.
Tot binnenkort,
Liefs,
Veerle

1 opmerking:

  1. Welkom! Leuk dat je ook meedoet! Prachtige stofjes heb je gebruikt voor je tissuedozen... De onderste een Amy Butler stofje? Ik heb er een tas van gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!