woensdag 20 februari 2013

In het gras

Nou, daar is hij dan, mijn picknick-kleed! Zoals sommigen anderen hier vond ik dit ook een flinke klus! Grote lappen stof, 1 deel geplastificeerd katoen en een IKEA dekbed als vulling. Alle ingrediënten voor een hoop gemeet, geschuif en getrek, de dekbedvulling stroopte onder de machine en maakte hier en daar flinke plooien...
Ik besloot tijdens het maken van de achterkant maar nergens meer naar te kijken en gewoon maar te stikken, het middendeel is immers recht en ach, het is een picknick kleed, als we erop zitten ziet niemand dat de witte banen wat scheef zijn, toch?!
De rood-witte ruitjes stof vond ik wel erg 'picknick'. Liever had ik rode boorden gehad maar dat lag er niet (stof van IKEA) en ik wilde beginnen dus, koos ik de witte. Het zal best snel vuil zijn maar het staat eigenlijk veel leuker dan ik dacht!
Deze zomer gaan we voor het eerst met de vouwwagen kamperen dus hopelijk komt het kleed goed van pas!

6 opmerkingen:

 1. Mooi hoor, ik denk niet dat ik eraan begin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik 'pas' ook voor deze, maar vind die kleurtjes wel heel tof bij mekaar!
  Succes bij het kamperen en vergeet het niet mee te nemen ;-)
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat stof heb ik ook liggen van de IKEA. Maar ik ga helaas geen picknickkleed maken. Die heb ik al eentje liggen. Ik ben nog aan het bedenken wat ik wel van het stof ga maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem mooi!! Zo krijg ik er ook wel zin in :) maar hij komt wel onderaan mijn lange lijst... Goed idee ook die stof van de ikea, echt heel leuk, kom nu maar op met dat picknick weer hè?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze nodigt echt uit om in een weide te gaan liggen, heerlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!