woensdag 20 februari 2013

Herbruikbaar tasje


Dit tasje maakte ik al enige tijd geleden 'op bestellling' voor mijn zusje. Het was een van de eerste projecten die ik uit het boek probeerde. Toen was er bij mij nog heel veel twijfel of ik die handwerkhobby wel zou volhouden, lol... Ondertussen zijn we enkele maanden en een korte naaicursus verder en zit ik nog steeds met veel plezier te stikken:) Dus dat komt wel goed.

Eigenlijk was ik van plan om voor de SewAlong een tweede tasje te maken, maar omwille van tijdgebrek zie ik daar maar van af. We zijn alweer de 20ste van de maand en ik moet nog compleet van nul beginnen voor het picknickdeken.
Ik vrees namelijk, na het lezen van de vele blogjes hier dat het deken mij nog heel wat wenkbrauwgefrons en kleine frustraties zal opleveren.

Het tasje dus eerst:

Hier nog in 'volle ontplooiing' onder de machine.
En toen was ie klaar. er moest enkel nog een knoopje op, dat heeft zusje ondertussen al lang zelf gedaan, want toen zat ik nog zonder geschikte knopen... Ondertussen heb ik me een voorraadje aangeschaft:)Liefs,

4 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat het naaien je zo bevalt! En met de recepten en beschrijvingen in het boek gaat het je vast lukken. Aanhouder wint nietwaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geworden! Herkenbaar jou stukje :), ik vroeg me ook af of die naaimachine geen bevlieging was maar ik ben inmiddels verslaafd, haha!! Succes met het picknick-kleed, komt vast goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lol.. van verslaving gesproken:) Vandaag het picknickmatje gemaakt en heb ervan genoten!!

   Verwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!