zondag 3 februari 2013

Zakdoekenhoes

Hallo allemaal, ietsje verlaat maar dan toch de zakdoekenhoes afgemaakt. Ik zal mezelf ook nog even voorstellen. Ik ben Brigitte, woon in Heerhugowaard met man, drie kinders en een hond. Mijn hobby's zijn naaien, haken, kaarten maken en boeken lezen. Ik heb me opgegeven omdat ik het leuk vind om samen met een groep dingen te creëren en te kijken hoe ieder zijn eigen draai geeft aan hetzelfde patroon. En toch ook een beetje een stok achter de deur omdat vaak de boekjes blijven liggen hier in huis. Dus hier dan mijn eerste creatie.
De stof die ik gebruikt heb is van Stenzo, met een biaisbandje van de markt. Ik heb de opening aangepast aan de zakdoekendoos die ik gebruikte, maar de doos van de Aldi is toch wat groter dan de gemiddelde denk ik omdat het stofje er echt heel strak omheen gaat.

En deze kant is van een tafellaken van de Action, ik heb hem puur om het motiefje gekocht. Deze hoes heb ik weggeven aan de plaatselijke hobbywinkel, die bestond afgelopen weekend 10 jaar. Dat was wel een kadootje waard.
 
Als je nog meer wilt lezen over mij en mijn hobby's dan kan dat hier: klikkerklik.


1 opmerking:

  1. Oh zo leuk die dozen voor zakdoekjes. Ik wou dat ik 100 levens had, dan kon ik ook meedoen. Voorlopig heel druk met schilderen, misschien komt er later terug tijd voor de naaimachine.

    Goedele

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!