woensdag 6 februari 2013

Welkom aan alle nieuwe deelnemers!

Hartelijk welkom aan alle nieuwe bloggers, we zijn inmiddels de 70 blogdeelnemers al voorbij en we hebben al bijna 130 leden bij de Facebook groep.


Nog even wat huishoudelijke zaken op een rijtje.

Voorstellen
Als je het leuk vindt, kun je je in je eerste berichtje even voorstellen. Wie ben je, wat vind je leuk, waar kunnen we je blog vinden en wat je verder nog kwijt wilt aan de anderen... (gebruik het label voorstellen in je berichtje)

Foto's plaatsen volgens agenda
Plaats op dit blog graag niet eerder dan de maand aangegeven in de agenda de receptfoto's. Het is wel mogelijk om achteraf, dus wanneer de maand al voor bij is, nog over eerdere maanden te bloggen en foto's te plaatsen. Mocht je al vooruit op agenda je werkstukken willen tonen, doe dat dan in de facebook groep. We snappen dat je je creaties graag wilt delen met de anderen.

Gebruik labels
Voeg aan je blogbijdrages graag labels van je naam en het receptnummer toe, dan kunnen bezoekers makkelijker zoeken. Hier staat al beschreven hoe je dat doet.

Vragen over recepten
Mocht je vragen hebben over de recepten, dan kan je ze hier stellen. We hebben ook al gezien dat de  Facebook groep daar een mooie rol in heeft en dat er vrij snel iemand reageert. Mocht je vragen over de sew along zelf hebben of het blog, kijk dan eerst even hier.Allemaal heel veel plezier, de eerste maand was al een feest met alle mooie zwemtassen en zakdoekdooshoezen, en we zijn februari ook al goed begonnen!

Veel creatieve uurtjes en inspiraties toegewenst!

Tialda en Jos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!