donderdag 30 mei 2013

Inspiratie voor juni: recept nr. 19 (broodmandje) en 29 (speurtas)

Door omstandigheden hebben wij, Tialda en Jos, onze werkstukken voor juni nog niet helemaal af, dus jullie moeten nog even wachten op de foto's van onze werkstukken. Er staat inmiddels al wel voldoende heerlijke inspiratie in de Flickr! pool van Zo geknipt, dus we hopen jullie op deze manier alvast enthousiast te maken om met deze recepten aan de slag te gaan.

Op het menu staan het broodmandje en de speurtas, recepten 19 en 29. Het broodmandje kan je zowel van stof als van dik vilt maken en kan je naast brood, ook voor andere doeleinden gebruiken!
gemaakt door mamaSaartje

door eloleo

door anneliesgils

door maaike80

Ook hebben we al een aantal leuke speurtassen voorbij zien komen:

meedoen kan helaas niet meer, gemaakt door Missy N.

http://www.lolalilie.be

Weten jullie al wat je gaat maken deze maand uit het boek?6 opmerkingen:

 1. Oh dat idee van maaike80 om er potloden en pennen in te doen vind ik helemaal geweldig. Ik heb de potloden voor onze dochter van 1,5 in een beker staan, maar die valt natuurlijk steeds om. Kan zij helemaal niks aan doen. Wat is er nou leuker dan zelf een mandje voor haar potloden te maken?! Bedankt voor de tip, ik ga meedoen deze maand. Alle mandjes hier getoond zien er geweldig leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het mandje maakte ik al menigmaal. Heel leuk ook om cadeau te geven, en ook om cadeautjes mee te verpakken. De speurtas, ach dat zie ik nog wel of het er van komt. Ik sta momenteel achter met de sew along. Nog veel in te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je loopt nooit achter bij deze sew along hoor. elk recept dat je maakt is een feestje, of het er nu 1, 5 of allemaal zijn

   Verwijderen
 3. Haha, voor 1 keer ben ik er volledig klaar voor. :-) Het broodmandje is gemaakt en de stofjes voor het speurtasje liggen al klaar. Dat wordt een tasje om te gaan geocachen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En ook ik loop ferm achter, dat komt door de zomer denk ik, de naaimachine komt nu niet zo vaak uit de kast. Toch inspireren alle voorbeelden hier echt heel veel. Het mandje wil ik echt nog gaan maken.... Je kan er zoveel kanten mee op:)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!