zaterdag 11 mei 2013

Nog een recept nummer 10: GEO


Ik bracht laatst samen met mijn zusje een bezoekje aan Veenendaal, lekker shoppen en lunchen. Ik had al eerder gezien dat er ook een winkel van de Stoffenkraam.nl was, dus daar wilde ik ook graag even langs. Ik meende te hebben gezien dat zij daar ook de nieuwe Hamburger Liebe stofjes hadden, maar die bleek ik gezien te hebben bij suz-designerstoffen.nl, haha.

Dus lekker rondgeneusd bij Emma's Stoffenkraam, en toen viel het oog van mijn zusje op een katoen met een wereldbol print erop. Ik heb alle creatieve genen van onze familie, dus ik bood aan er een tasje voor haar van te maken. Zij werkt bij een organisatie die de overheid helpt geo-informatie op een makkelijke manier toegankelijk te maken. Heel toepasselijk stofje dus!
We hebben er een blauwe stof bij gekozen en groene knopen, beide kleuren zitten namelijk in het logo van de organisatie. Dit is het eindresultaat:
Ik heb recept 10 weer gebruikt. Dit patroon heb ik al eerder gemaakt met Holland stof in februari.
Het was eigenlijk de bedoeling dat ik er twee zou maken, zodat ze er ook eentje cadeau kon doen, maar toen ik ruim over de helft was en bij een van de tasjes al de kartelschaar in de naden had gezet, kwam ik erachter dat ik de verkeerde delen aan elkaar gestikt had....een tasje minder dus!
Ik heb een extra zoompje gestikt in de belegranden, zodat deze voor het oog ook mooi weggewerkt zijn.
Ik ga nu nog een bijpassend toilettasje maken van de stof die nog over is, wordt de stof toch nog goed gebruikt!2 opmerkingen:

  1. Tof! Zo heb ik ergens ook nog een restje liggen peins ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waw Jos, inderdaad een bloedmooi stofje en zo leuk als het voor een cadeau ook iets persoonlijks heeft:) Ik vind het tasje super!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!