donderdag 4 april 2013

Recept 26 en recept 27 op herhaling

Recept 27 door Hilda uit Zo Geknipt van Sanne en Riet

Een keer per maand proberen Hilda en ik samen een dag te naaien. Meestal zijn we dan met lingerie bezig, maar vandaag gingen we met tassen uit het boek Zo Geknipt aan de slag. Zij was inmiddels ook enthousiast worden nadat zij al mij creaties voorbij zag komen ;-). Voor haar werd het Recept 27, de schoudertas met de verzonken rits en voor mij Recept 26, de zwemtas.
Vandaag was het mijn beurt om naar haar toe te gaan. Er was me al verteld dat er Ransuilen te spotten waren. En ik had geluk! Vanuit de plek waar ik bij haar zat had ik uitzicht op de Ransuil! Geweldig! Onder het naaien (en kletsen) kon ik steeds even een blik naar buiten werpen en de Ransuil in de gaten houden. Ook een paar foto's gemaakt. Maar ik heb geen telelens, maar je krijgt wel een indruk.
Uitzicht vanuit het raam, in het midden kun je de Uil zien zitten
Al wat dichterbij gehaald..
Ransuil

En omdat we beiden al stof hadden uitgeknipt is het ons gelukt om ondanks gezellig gebabbel de tassen af te krijgen! Ik moet er alleen nog een paar nestels inslaan en dat doe ik van het weekend. Dus van mijn tas later mooiere shots...
Hieronder de tas van Hilda en een klein voorproefje van die van mij...Nog een extra binnenvak met ritsOnze productie van vandaag!

8 opmerkingen:

 1. Prachtexemplaren, en leuk die extra's als ritsvak en flockletters

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee mooie tassen! Zie dat het gelukt is met de flockfolie. Leuk spul hè?! En wat een ontzettend leuk autostofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zien er heel leuk uit. Wat leuk zo een naaivriendin.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtexemplaren! Flockfolie staat ook nog op mijn To Do lijstje. Ik weet alleen niet hoe ik er zo'n mooie letters uit krijg...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die tas van Hilda! Geweldig he! Ik vind dat echt zo'n prachtige stof!!
  En wat een leuke zwemtas ook: ik zie dat je het onderste stofje nog eens bovenaan geherhaald hebt. Goed idee!
  Mijn versie van de zwemtas ligt al een paar weken tot aan de helft afgewerkt, maar ik ben niet meer verder geraakt. De tijd nog niet gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige tas en een schitterende uil!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooooo, ik ben jaloers!! Het lijkt me enig om met een vriendin samen te knippen en te stikken. Ondertussen ronduit pratend over van alles en nog wat... Als je als extraatje ook nog eens een ransuil kan spotten, nou dan kan je middag niet meer stuk!! Prachtige tassen ook nog eens.... Jeetje, wat een succesdagje hadden jullie:)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!