zondag 1 februari 2015

Februari Sew Along: Tipsy Time!

Wat is het genieten van alle leuke tasjes en de flexifluo die voorbij gekomen zijn in de eerste maand van de Sew Along! Een goede start. En op een of andere manier heb ik het vermoeden dat we ook veel werkstukken in februari voorbij zullen zien komen! Tijd voor het Tipsy tasje, in het boek zowel in toilettas- als etuivorm.

Ik koos ervoor de etui variant te maken, voor mijn zusje die weer gaat studeren. De batik stof heeft mijn moeder meegenomen uit Indonesie. Ik koos er groene en zwarte accenten bij.
Wat zitten de projecten in dit boek toch weer vernuftig in elkaar en hoe verzin je zo'n schuine rits? Superleuk en praktisch ook, je ziet goed wat er in je tasje zit.
Ik weet zeker dat ik er meer van ga maken, het project is in een avondje af en superleuk om cadeau te doen! En ook een leuke manier om stofrestjes op te maken.
Als finishing touch mijn knoopje erop gezet, leuk leuk leuk!

Ik ben heel benieuwd naar jullie creaties en tips & trucs. Binnen de Facebook groep zijn er al een paar voorbij gekomen, inclusief nieuwe varianten (bedoeld en onbedoeld) op het patroon. Veel plezier met maand 2 van de Sew Along alvast!
6 opmerkingen:

 1. Heel mooie etui, ik ga inderdaad zeker weer mee doe! Wat een mooi knoopje trouwens! Nog leuker dan een label vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi,deze staat ook op mijn to do lijstje.Waar haalde je dat mooie knoopje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze besteld bij http://www.laserexact.nl/. Als je ze een mailtje stuurt, dan mailen ze je een pdf met voorbeelden waar je uit kan kiezen.

   Verwijderen
 3. Een goede start van de maand Februari!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi!
  Ik heb ook al enkele patroondelen klaarliggen, maar op een of andere manier heb ik zo het idee dat dit project me niet gemakkelijk afgaat.... we zullen zien

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!