zondag 1 februari 2015

Tipsy tas

De speelse inzet van de rits bij het tipsy tasje, sprak me onmiddellijk aan. Het was dan ook het tweede recept dat ik in praktijk bracht zodra ik het boek had.
Omdat ik niet graag met vlieseline werk, heb ik dit tasje zonder gemaakt en ik vind het resultaat goed genoeg! Het is een handig formaat waar je al heel wat spulletjes in krijgt.

7 opmerkingen:

 1. Mooi afgewerkt en goed om te weten dat ie ook zo blijft staan zonder vlieseline. Waarom werk je niet graag met vlieseline trouwens?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vlieseline plakt bij mij altijd wel ergens aan waar het niet moet, vraagt extra tijd. De effen stofjes zijn iets stevigere stofjes, maar niet overdreven. Net stevig genoeg denk ik :-)

   Verwijderen
 2. Heel mooie versie ! En inderdaad mooie afwerking.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik herken het; ik werk ook niet graag met vlieseline. Maar ik verbaas me er wel over dat dit tipsy tasje er zonder vlieseline zooooo goed uitziet! Echt mooi! Hele frisse kleuren ook. Hij zou zo op mijn bureau of nachtkastje mogen staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij blijft inderdaad mooi staan zonder vlieseline. Misschien heb je stevigere stofjes gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De effen stofjes waren iets minder soepel. Net stevig genoeg denk ik. Als ik een grotere tas maak, probeer ik tegenwoordig wel stevigere stoffen te gebruiken zodat het geheel uit zichzelf stevig genoeg is. Canvas, gordijnstoffen, enz.

   Verwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!