maandag 2 februari 2015

Tipsy Tasje voor Michelle - Oh Nee...!


Ja! Het Tipsy Tasje vond ik een leuk project om mee te beginnen voor de Sew Along 2015 van het boek Zo Geknipt 2. Bovendien was mijn nichtje bijna jarig dus ik zocht snel de stofjes bij elkaar.


En ik ging vrolijk aan de slag! Ritsje, paspel, ging allemaal vlekkeloos :)Ik vond het trouwens wel zonde om weer zoveel stof te moeten wegknippen voor de tipsy rits... Maar goed!En daar gebeurde het...


Oh neeee! Je kunt er een baguette in kwijt! De fout die op de loer ligt bij het Tipsy Tasje! Had hem al gezien bij iemand maar snapte steeds niet wat er dan mis ging... Nou dit dus, ontdekte ik toen:Het gaat om stap 17 mensen! Lees goed! Kijk goed naar het plaatje! Ik dacht dat ik het goed deed maar neen! Heb besloten het niet meer allemaal los te halen, op zich zag het tasje er niet verkeerd uit. Biais om de naden netjes weg te werken...

En ach, het grote voordeel is nu dat je oogschaduwkwasten er op deze manier makkelijk in gaan haha! Of liniaaltjes, whatever.Ik onthou de fout voor de volgende keer, want dit projectje an sich is absoluut voor herhaling vatbaar!

7 opmerkingen:

 1. Wat een te leuk stofje, met poesjes!! Enne bedankt voor je duidelijke uitleg over stap 17, nu moet het niet meer fout kunnen gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel! De stof is 'Catnaps Cattitude' van the Henley Studio. Ben er heel zuinig op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de waarschuwing en het is nog steeds een leuk tasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de tip! Ga nu extra goed opletten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dank voor de tip! ik ga nu aan mijn tipsy beginnen!
  erg mooi en leuk met de poezen gezichtjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!