zaterdag 28 februari 2015

Tipsy make up tasje - sew along Zo Geknipt!2


Hierbij mijn bijdrage aan de sew along van 'Zo Geknipt! 2'
Het was een beetje last minute... Toch wilde ik graag weer mijn bijdrage leveren.
Al vrij vroeg in februari zag ik dat ik een aantal materialen nodig had, dus kocht ik op de markt een rits en bestelde op internet een paar kleuren paspel.
En toen bleef de rits en de paspel een aantal weken liggen. Totdat ik me bedacht dat het nu echt op begon te schieten met de maand februari. Ik wilde een simpel tasje maken. Dus geen drukke prints, daarvan had ik er al een aantal op Facebook gezien. En zo besloot ik een zwart make up tasje te maken met een mint groen paspel.
 IMG_7316 IMG_7317
Ik vind het een leuk tasje geworden, maar omdat ik nog binnen de maand februari mijn post wilde doen, werd ik op het laatst een beetje gestrest van het gepriegel van de lagen stof en de knipjes rondom zetten. Daardoor ben ik niet echt tevreden over hoe strak het paspel in het tasje zit. Dat kan misschien ook liggen aan de versteviging die ik heb gebruikt. Het is dus niet echt liefde tussen mij en het Tipsy Tasje... Of ik het nog een keer zal maken is dus maar de vraag...
IMG_7318
Wel leuk: ik heb voor het eerst mijn houten knoopjes gebruikt! Besteld op Girlsfever. Mijn stoffen labels heb ik trouwens ook besteld. Nu afwachten wanneer ze afreizen naar mij vanuit Hong Kong. 
IMG_3031
En wat vinden jullie er van?

4 opmerkingen:

 1. Haha; ook zonder tijdsdruk vond ik alle lagen stof een heel gepriegel.
  Maar ik vind je Tipsy Tasje heel stijlvol geworden!
  Mooi ook die knoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zakje!
  En die knoopjes, die vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk he? Te bestellen in allerlei soorten en maten. Check de site maar eens. Hartstikke leuk krijg je post uit Hong Kong :)

   Verwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!