zaterdag 5 januari 2013

Nog een nieuweling!

Hallo allemaal,

Ik zal me ook even voorstellen: ik ben Sandra van het blog The Home Industry. Sommigen van jullie kennen me wel van Sancho.

Ik heb veel interesses en hobby's. De meeste komen en gaan, maar mijn liefde voor het naaien blijft altijd bestaan :) Voordat ik als 16-jarige naar het MBO Mode en Kleding ging, kon ik nog geen knoop aannaaien. En daarna kon ik mijn naaimachine geen moment meer missen.

Helaas ben ik nogal doorgeslagen in mijn hobby. Ik heb inmiddels 2 naaimachines, een naai/borduurmachine, een lockmachine en een punchmachine. Mijn naaispullen nemen de helft van de huiskamer in beslag. Mijn stoffenkasten puilen uit, er staan plastic bakken met stoffen onder het bed, 5 plastic kratten vol stoffen opgestapeld in een hoek van de slaapkamer. En de rest paste nergens meer, dus hier en daar staan kartonnen dozen vol stoffen. In de huiskamer, slaapkamer en zelfs in de slaapkamer van mijn dochter.

Hoog tijd dus om hier wat aan te gaan doen. 2013 is mijn opruimjaar. Deze Sew Along past daar perfect bij, want ik wil zoveel mogelijk alleen stoffen uit mijn voorraad gaan gebruiken. Maar de voornaamste reden om aan Zo Geknipt! mee te doen, is dat het zo leuk is om samen dingen te maken en bij elkaar inspiratie op te doen. Ik vind deze Sew Along dan ook een super initiatief!

Het boek heb ik gisteren binnengekregen, dus binnenkort zien jullie hier mijn eerste zakdoekdooshoes verschijnen :)

5 opmerkingen:

 1. Leuk dat je ook meedoet, Sandra! Ben erg benieuwd naar je creatie's! Ik wil net als jij ook zoveel mogelijk de stoffen gebruiken voor de sew along die ik al heb liggen, alleen iets kopen als ik iets niet in huis heb. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waw! Jij hebt veel materiaal Sandra! Dat wordt uitkijken naar jouw creaties:) Veel plezier alvast:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe met je mee Sandra, ik koop ook meer stofjes dan ik vernaai, dus ook hier zoveel mogelijk uit eigen voorraad!

  Het shirt op je foto vind ik trouwens ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik mocht van mezelf speciaal voor deze sew along een voorraadje stoffen inslaan, want katoentjes e.d had ik nog niet zoveel. Maar de voorraad lycra, kant en tricot is hier wel aardig groot. Maar het kan allemaal in de bakken onder mijn tafel....
  Heel veel succes met het wegnaaien van je stoffen voorraad! Zal een lekker gevoel geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Sandra,
  Ik deel je stofgebruik! Ook bij mij zijn het stoffen uit voorraad. En die is enorm, mijn zit-werkruimte wordt maar kleiner maar door de Sew Along hoop ik straks weer een balzaal en lege kasten te hebben.
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!