woensdag 2 januari 2013

ook nog even voorstellen...

Leuk om iedereen te leren kennen via een voorstelronde.
Ik ben Janet van de blog Dreamstuff.


Ik ben een autodidact op naaigebied zoals ze dat zeggen. Ik heb nog nooit les gehad en heb alles geleerd vanuit boeken, het internet en van een vriendin. 2,5 jaar terug werd ik door het naaivirus besmet door die vriendin A (zo komt ze regelmatig op mijn blog voorbij) die mij de beginselen van het naaimachine bij bracht: hoe krijg je de draad door de naald, hoe wind je een spoel op, wat is een voetpedaal? Etc. En inmiddels naai ik van alles op eigen kracht. Tassen maken zijn mijn favoriet en ik ben een enthousiaste volger van de blog van Eloleo. Ik was dan ook zeer blij verrast dat ze een paar maanden terug een boek ging maken samen met Leven met Liv. En toen ik eenmaal het boek had aangeschaft was ik nog blijer:  wat een leuke projecten/recepten allemaal!
Om ervoor te zorgen dat het boek niet alleen mooi staat op mijn boekenplank maar dat de projecten ook echt worden uitgevoerd, heb ik mij aangemeld voor deze sew along.

En ik heb er helemaal zin in!

Nog wat meer info over mijzelf: Ik heb in 2012 de mijlpaal van 40 jarige leeftijd bereikt. Fulltime werk ik met veel plezier als procesconsultant bij een kleine bank. Ik ben getrouwd met Mr Dreamstuff (zoals ik hem noem op mijn blog) en heb geen kinderen. Naast het naaimachine hou ik van allerlei ander freubelhandwerk zoals haken, breien, met papier dingen maken, vilten, etc. Ik ben ook dol op bakken en koken. Dit alles vind je terug op mijn blog Dreamstuff.

Daarnaast speel ik saxofoon in een harmonieorkest en in een saxofoonorkest. Ook beoefen ik als “amateur” de kunsten via aquarel & acryl schilderen en diverse druktechnieken, hiervoor volg ik al meer dan 20 jaar allerlei cursussen en workshops. Dit deel ik nog niet via het internet, maar dat ben ik wel van plan, misschien via een website en eventueel gekoppeld een blog verderop dit jaar.

Bij elkaar best wel veel interesses en dat is dan ook direct het probleem… al die interesses zien te combineren met de beschikbare tijd. Maar daar hebben jullie allemaal zeker ook last van, er is gewoon te veel leuks.

O,ja ik woon in het midden-westen van Nederland in de buurt van de zee.
Vanuit het boek heb ik al één recept uitgeprobeerd: nr 10 het herbruikbare tasje:


2 opmerkingen:

  1. Je bent een echt bezig bijtje!! Leuk dat je meedoet aan de sew along!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, een creatieve duizendpoot! En wat zijn de tasjes leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!