donderdag 10 januari 2013

Verzoek: labels gebruiken

Even een verzoek van huishoudelijk aard: zouden jullie zoveel mogelijk labels toe willen voegen aan jullie berichten? Koppel je blog- of eigennaam en het receptnummer graag aan je berichtjes. Bezoekers van de website kunnen dan makkelijk zoeken op projecten van jouw hand of op bepaalde recepten.
Labels kan je tijdens het schrijven toevoegen aan je bericht, door in de rechter kolom op 'Labels' te klikken. Je zult eenmalig je eigen (blog)naam aan moeten maken, de volgende keren kan je uit de reeds aangemaakte labels kiezen door erop te klikken (die blauwe teksten). Wij zorgen ervoor dat de labels van de recepten worden aangemaakt uiterlijk de eerste van de maand.
Wanneer je labels hebt toegevoegd , zie je zo ook terugkomen in oranje in de berichtenlijst:
Mocht e.e.a. niet duidelijk zijn, dan heb ik een beschrijving gemaakt in Word die ik je kan mailen. Zouden jullie voor de zekerheid je eigen bijdrages willen checken binnenkort en eventueel aanpassen?

Wat ontzettend leuk om al die projecten nu al voorbij te zien komen! We werken aan een mooie verzameling met elkaar zo in 2013. Mocht je het leuk vinden en over een Yahoo! account beschikken, dan is het wellicht ook leuk om een foto toe te voegen aan de Flickr!pool van Sanne en Riet. Je kunt daar ook inspiratie opdoen voor je volgende projecten.

2 opmerkingen:

  1. In verband met de Flick'r pool, kan je ook inloggen met je facebook of google account ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Da's waar ook. Ga ik anders ook maar doen, ik moet steeds zo nadenken over mijn Yahoo! account omdat ik dat nooit gebruik verder...

      Verwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!