zaterdag 19 januari 2013

Nummer 26: De zwemtas, die geen zwemtas werd.

Mijn tweede werkstuk is af, de zwemtas. Omdat ik de tas voor mezelf ga gebruiken, ik heb geen kleine kinderen meer, heb ik hem gevoerd met een gewoon wit katoentje, hij zal ook niet gebruikt worden als zwemtas. Alle materialen die ik gebruikt heb, zijn restjes, zelfs de rits komt uit een oud kledingstuk. Alleen de nesteloogjes en het koord heb ik gekocht. Toen ik de bovenzak geknipt had, zag ik dat er een verkleurde vouw over de stof zat. Tja, wat moet je dan? Geen stof meer over, ook zonde van de stof die ik al geknipt had, dan maar een satijnbandje erover gestikt. Het zakje hoorde aan de linkerkant, maar doordat ik niet goed had opgelet had ik op die plek een borduurtje gemaakt, dus de zak maar aan de andere kant. Het borduurtje komt hier vandaan, het was een freebie. Ik ben er heel tevreden over, alweer wat restjes weggewerkt. Zo probeer ik dat jaar heel wat restjes weg te werken, om weer wat ruimte in mijn kasten te krijgen.
Het was een erg leuk werkstuk om te maken, alleen moet ik mezelf er wel toe dwingen om goed de beschrijving te lezen, voordat ik weer een stapje verder ga. Maar al doende leert men!

11 opmerkingen:

 1. mooi! en goed bedacht om die satijnband over de vouw te stikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die ziet er prachtig uit! Goed idee van het satijnband!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Je tas ziet er erg vrolijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joh, als je niks gezegd had, zouden we denken dat die witte band bij het ontwerp hoort, haha! Leuk en fris tasje geworden, leuke restjes heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een foto van je zwemtas schittert nu op de facebook pagina van Bernina! https://www.facebook.com/BerninaNL

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En, levert me dat een Bernina op? Hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi rugzakje geworden en mooi op de bernina blog terecht gekomen!!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!